Låt: Olivia, In a Separate Bed

Robin Pecknold fra Fleet Foxes med solofremstøt, hør låten her!

Relaterte sider:

Fleet Foxes

Foto: Wikipedia

Fleet Foxes har fått mange venner de siste årene gjennom to praktfulle skiver og en rekke flotte konserter, også her til lands. Robin Pecknold & Co besøkte Norge første gang med en sjarmerende opptreden for et smilende og entusiastisk publikum på Øyafestivalen i 2008.

Fleet Foxes liker Norge og Norge liker de. Dette har medført at Seattle-bandet har besøkt oss titt og ofte, både på festivaler (Hove, to ganger på Øya) og for konserter innendørs (Grieghallen og Sentrum Scene i november i fjor).

Her på huset har vi rost folkrockerne opp i skyene. Fjorårets Helplessness Blues fikk utdelt en skinnende sekser av vår anmelder i vest, det samme som debutalbumet – den sommergrønne lykkepillen Fleet Foxes fikk i 2008..

Robin Pecknold, frontmannen i Fleet Foxes, har vært i studio, og første smakebit derfra er en neddempet, sår og sjelfull demo som du kan sjekke ut under. Vi gleder oss til fortsettelsen og flere nye harmonier fra en av de fineste amerikanske stemmene som har dukket opp de siste fem åra.

Olivia, In A Separate Bed by Robin Pecknold


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Umek - Neuro

(Tehnika)

Grovkalibret technoskyts fra Slovenia - østblokken slår tilbake.

Flere:

The Gin & Tonic Youth - New Times
Kloster - Coastal Research - ideas, drafts and sketches recorded by Kloster