Utsolgt

Træna melder at det nesten ikke er flere billetter igjen til sommerens festival i havgapet.

Hvis du har tenkt deg på Norges kanskje vakreste festival begynner det virkelig å haste med å skaffe seg billett. Træna melder at det kun er noen få festivalpass igjen, etter at billettsalget i år har gått unna i rekordraskt tempo. Festivalen selger kun 2000 billetter, i skrivende stund er det godt under 100 igjen.

Årets festival har som vanlig mye fint å tilby. 33 nautiske mil ute i havgapet utenfor nordlandskysten kan publikum forvente spektakulær natur, hyggelig stemning, enestående god festivalmat på Fishy Fishy NamNam og musikalske godbiter som Tommy Tokyo & Starving For My Gravy, Manu Chao, Anna Järvinen, Dungen, Timbuktu & Damn, The Captain & Me, Honningbarna og Rumble in Rhodos.

Trænas mest spektakulære scene, Kirkehelleren, finner vi på naboøya Sanna. I denne grotten som blant annet Spiritualized har opptrådt i, så vi Moddi, Einar Stray og Therese Aune i fjor. I år er det Jenny Hval som skal forsøke å skape musikalsk magi med moder jord som gulv, tak og vegger.

Groove setter kursen mot øyriket og årets festival som går av stabelen 7 - 9.juli. Hvis du har tenkt på det samme, men mangler billett, må du ta aksjon fort som fy!

Info om årets program, billetter og transportmuligheter ut til eventyrlig vakre Træna, finner du på Trænafestivalens hjemmeside.
comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Devendra Banhart - Cripple Crow

(XL)

Velkommen til skogsfest med Sgt. Devendra's long haired gypsy family band.

Flere:

Windir - Valfar, Ein Windir
Ben Weaver - Hollerin' At a Woodpecker