Absolutt Lappland

Tiårsjubilanten Driv med konsertdugnad til støtte for etablering av Rockens Hus i Tromsø, endringer i siste liten på grunn av det stengte luftrommet.

Vulkanutbruddet på Island har ført til noe problemer for Studenthuset Driv, som i disse dager feirer sitt 10-års jubileum. Raga Rockers måtte avlyse i går, og det spøker også litt for konserten med Tommy Tee lørdag. Kveldens program, Absolutt Lappland vol 2, får også noen endringer.

Våren 2004 arrangerte Driv et konsept som het Absolutt Lappland. Tretten lokale band fikk da boltre seg på Driv sine tre scener i løpet av en kveld. I forbindelse med 10-års-jubileet arrangerer Driv Absolutt Lappland vol. 2 på samme lest.

Bursdagsbarnet har måtte gjøre noen endringer på grunn av vulkanutbruddet, men har likevel samlet tolv mer eller mindre sentrale Tromsøband fra det siste tiåret.

Pulp Vixen, Hangface og Ska Patrol kunne ikke stille på grunn av flysituasjonen, Lulu on the Bridge og Neograss Unit er erstattere.

Kveldens program:

Haakon scene:
Neograss Unit
Jackie Moonshine
Badger
Diamond
Englebarn

Vørter scene:
Taliban Airways
Considerate Lovers
Lulu on the Bridge
Just Did Doris

Bayer scene:
June & Dagny
Eline Grønvoll
Pernille Sparboe

- Her kommer band som ikke engang eksisterer lenger, men som gir publikummet en siste mulighet til å høre dem live. Alle band spiller gratis for å støtte etableringen av Rockens Hus i Tromsø, forteller bookingansvarlig på Driv, Robert Dyrnes.

Samme mann er forøvrig også sjef for Buktafestivalen, og derfra meldes det at Juliette Lewis er klar for Telegrafbukta, samt Slottsfjell, til sommeren.

Skuespilleren vi husker fra Oliver Stones voldsomme Natural Born Killers, har de siste årene prioritert musikk og gitt ut to album i front av The Licks. I fjor kom også en soloskive, med musikk som fra festivalen beskrives som en blandig av Janis Joplin, Patti Smith og Karen O fra Yeah Yeah Yeahs.
comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Kråkesølv - Trådnøsting

(Diger)

Stilsikkert, kreativt og bemerkelsesverdig fra Kråkesølv, som gjør den beste norske debuten på årevis.

Flere:

M.I.A. - Maya
Safariari - Zebra Knights