BHCF #14

Gratis, fri alder og eksklusiv som f**n - den 14. utgaven av Bodø Hardcore Festival er rett rundt hjørnet.

Foto (Kråkesølv, Rockefeller 2011): Sara Angelica Spilling

Bodø Hardcorefestival går av stabelen på Sinus i nordlandshovedstaden 17. - 19. november. Den fjortende utgaven er, som vanlig, gratis og uten aldersgrense. Tradisjonen med å få store navn til å opptre gratis, vises også på årets program, der blant annet Kråkesølv nok en gang er på plakaten. I år eksklusivt som f**n, da bandet egentlig har konsertpause og jobber med nytt materiale. Det er dette publikumet i Bodø får høre.

Fra programmet ellers kan vi nevne Oslo Ess, Gabriel, Fjorden Baby!, Dilillis, Lama, Ingeborg Oktober og by:Larm-klare Jabba The Butt.

BHCF arrangeres noen uker etter at Nødutgangfestivalen gikk av stabelen. Begge er små, men viktige nisjefestivaler som dyrker alternativ musikk med et engasjement som underbygger Bodøs sterke posisjon i Musikk-Norge.

Nytt tilskudd med med aner i 8000-byen er Edvard Seim og Simon Bergseth, som under navnet Receptionist står på plakaten til BHCF. I livetapping har duoen - som vi ellers kjenner fra Aristillus og Kollwitz - med seg musikalske venner til å fremføre musikk fra debutalbumet This Is Everything, som er rett rundt hjørnet. Smakebiter, som musikalsk dreier seg om progressiv hardcore, kan sjekkes ut under.

Latest tracks by RECEPTIONIST

Her er programmet til Bodø Hardcorefestival #14 – alle konserter på Sinus:

TORSDAG 17. NOVEMBER
Pravus
Ingeborg Oktober
The Well In Hell
Out There
Dilillis

FREDAG 18. NOVEMBER
Jabba The Butt
Casa Murilo
Kråkesølv
Oslo Ess
Gabriel

LØRDAG 19. NOVEMBER
Si:gur
Receptionist
Lama
Fjorden Baby!
QuiritatioLama - Flashes from Lavafilm on Vimeo.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Drive-By Truckers - Brighter Than Creation's Dark

(New West)

I skuggen av lyset fortel dei nitten historier som avgjort tåler dagens lys, men som meir enn gjerne også søker mørkret.

Flere:

Mew - No More Stories / Are Told Today / I'm Sorry / They Washed Away / No More Stories / The World Is Grey / I'm Tired / Let's Wash Away
The National - Alligator