Baby Jesus, born to rock

The Considerate Lovers, Desert Highway og Booze Bazookaz ringer jula inn på Blårock i Tromsø.

Relaterte sider:

The Considerate Lovers

Desert Highway

Booze Bazookaz

Tradisjonen tro blir det også i år julekonsert på Blårock i Tromsø. Fredag 17. desember garanteres uhøytidelig moro når tre av byens rock'n'roll-orkestre møtes til dyst i et julepyntet lokale.

Fra arrangøren loves det både nykomponerte juleperler og noen klassikere, samt en del materiale fra de framtidige platene til alle bandene, og ikke minst litt frekt julegodteri!

The Considerate Lovers kommer tidlig i 2011 med en oppfølger til den finfine debuten The End. Henry Johnsen & Co lover ferske smakebiter fra kommende Young & True, når bandet for fjerde år på rad er med på å ringe jula inn på Blårock.

Også i Desert Highway-leiren jobbes det med nytt album. Americana-bandet slapp sin debut, Beers & Tears, tidlig i år, men har også masse ferskt materiale med seg i sekken. På fredag loves en miks av gamle og nye sanger fra bandet som er karakterisert som Tromsøs svar på en genspleiset Steve Earle og Green On Red.

Rølperockerne i Booze Bazookaz har holdt en lav profil i det siste, men er nå klar til å filleriste publikum med låten I Reject Jesus Christ og andre bråkete godbiter som fusjonerer Julenissen, Jesusbarnet og energisk rock med - forhåpentligvis - velykket resultat.

Fra arrangøren av årets julekonsert på Blårock meldes det at hele herligheten koster omtrent det samme som én sterkøl, og at konsertstart på fredag er beregnet til klokken 22.

Under følger Downtown Blues av The Considerate Lovers, en låt som blir å finne på bandets kommende album:
comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Love - Forever Changes

(Elektra)

Vakkert og varmt, uroskapande og suggererande. Psykedelia for alle tider.

Flere:

Ed Harcourt - From Every Sphere
Father John Misty - I Love You, Honeybear