Dizzet: Ventetiden er over

Et av Holmlias største rap-talenter er klar med debuten God Stemning. Les intervju og hør et gratis utdrag låter.

Relaterte sider:

Dizzet

Foto: Solveig Haugen

Etter mange utsettelser er Dizzet endelig klar med debutplate på StudioLive Entertainment. I forkant av dette fikk vi en forsmak med mixtapene Gidder ikke vente lenger og Venter fortsatt. I 2011 intervjuet vi Holmlia-rapperen, og på direkte spørsmål om hva det er han venter på sier han følgende:

- Jeg venter på god stemning. Og da i overført betydning, som i hip hop som kan anerkjennes i Norge. Det er forskjell på å kopiere ett eller annet som har fungert andre steder og den greia man hører på fordi man ikke har et bedre alternativ.

Sjekk låta "Screen"

Det er imidlertid ikke lenger nødvendig å vente på God Stemning, for albumet - som heter nettopp det – er nå tilgjengelig på kanaler du kjenner til.

Sjekk låta "Fella"

Gutten er proppfull av talent, og med en drøy fot i dubstep-reiret har han skapt et rått og ekte produkt som skiller seg markant ut fra alt du tidligere har hørt av norske rappere, både den 90-tallsnostalgiske hipster-rappen (representert ved Lars Vaular), og det noe mer glattproduserte stoffet fra unge up-and-coming artister som Dreamon, Nico Sereba og Lido Lido. Et friskt pust rett og slett.

Les intervjuet på groove.no i sin helhet her.

Sjekk låta "Handlet ill"


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Magnet - On Your Side

(Ultimate Dilemma)

Engelske kritikere har trykket Magnet til sine bryst. Fortjent. Det beviser Even Johansen nok en gang med sitt nye bittersøte album.

Flere:

The Orb - Bicycles & Tricycles
Flunk - For Sleepyheads Only