Baby Shakes til Norge

Amerikansk jentetrio med konserter i Moss, Tromsø og Oslo denne uka.

Relaterte sider:

Baby Woodrose til Norge

Baby Shakes

Med base i New York er nok Baby Shakes influert av byens rike musikkhistorie, og byr da også på livlig og spretten powerpop et sted mellom Blondie, The Ramones, The Bangles, The Shangri-Las og Shonen Knife. Bandet er nå ute på en omfattende Europaturné som også tar de til Norge de første dagene av desember.

Mary, Judy og Claudia, som de kaller seg, gjorde sin første konsert i 2005, og har siden gitt ut et knippe singler før debutalbumet så dagens lys i fjor. Jentetrioen er ellers kjent for stort forbruk av trommeslagere, og har i ren Spinal Tap-stil byttet mannlige trommiser med skummelt hyppige mellomrom.

Baby Shakes dyrker b-kultur og annen livsbejaende moro, og lar andre ta den kjedelige jobben med å forsøke å redde verden. Adventen står for tur, og om du allerede nå begynner å få overdose av Sissel, Nordstoga, Eidsvåg, Dylan og alle andre i den skinnhellige julegryta, er dette en fin anledning til å høre noe helt annet.

Baby Shakes byr opp til dans følgende steder:

1. desember - House of Rock, Moss
2. desember – Bastard Bar, Tromsø
3. desember – Funhouse, Oslo


Foto: Nate Frohnhoefer, Baby Shakes' Myspace.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Television - Marquee Moon

(Elektra / Rhino)

Midt i punkalderen kom det frå New York ei plate som låt ganske så annleis. Så underfundig, så energisk og så visjonær at den aldri kan bli gløymt.

Flere:

Paul Weller - Catch-Flame: Live at The Alexandra Palace
Ensemble 96 - Immortal Nystedt