Four Tet på Dattera

I regi av det nye bookingprosjektet Lot Lot fylles Dattera Til Hagen med god musikk i to etasjer: Four Tet i andre og XXs Jamie i første.

Ikke lang tid etter at Øyafestivalens siste konsert med den britiske gruppen Xx er ferdig, starter festen rundtom i Oslos klubblokaler. En av de mest fornøyelige tilbudene som står klar til publikum er dobbelbillen Four Tet og Xxs Jamie som spiller sammen over to etasjer hos Dattera til Hagen.

Bak dobbelbookingen står det relativt ferske bookingprosjektet Lot Lot som ifølge egne hjemmesider vil fokus på klubbmusikk som bringer noe nytt og spennende til sine respektive sjangre og som er dyktige DJs eller artister. Enten det er bassmusikk fra Trouble & Bass, tech house fra Dirtybird, leftfield lyder fra Warp, dubstep fra Hyperdub, eller folklore/tribal techno fra Cadenza. Bare det er gøy, vakkert, fint og trigger oss nok til at det er spennende for klubbfolket
Ryktene sier at oppmøtte kan vente en svett og ekstatisk klubbaften på Dattera, med to av musikkverdens heiteste navn. Arrangementet starter klokken 23, og koster kun 100,- for de med pass, 150,- for de uten.
comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Vidar Sandbeck - En fergemanns vise

(Normann)

En av de viktigste populærmusikkhistoriske arkivutgivelser på lang tid.

Flere:

Loscil - Triple Point
Foster The People - Torches