Utendørs

- Tre artister som får lite oppmerksomhet, mener André Løyning, og presenterer eksklusive videoer på sin blogg.

Foto: André Løyning

Her på groove har vi tidligere skrytt av André Løynings flotte blogg, der han byr på suveren fotojournalistikk, velfunderte refleksjoner og ikke minst et stort bankende musikkhjerte.

Denne uka byr Løyning på eksklusive videoer med artistene Erlend Ropstad, Sjur Lyseid (The Little Hands of Asphalt) og Maria Due, fordi han liker låtskriverne, samt at de etter hans mening får alt for lite oppmerksomhet.

- En god låt trenger ikke all verden for å vise sitt sanne jeg, mener journalisten, fotografen og bloggeren, og har med enkle midler gjort råe og nakne opptak ute i det fri med tre artister han setter pris på.

Først ut var Erlend Ropstad, som denne høsten er i ferd med å skape seg et navn i Tyskland. På Løynings blogg fremfører han to låter fra sin siste kritikerroste plate, Roy It Ain’t Over Yet.

Maria Dues debutalbum, Kissing in Public, ble karakterisert som en hyllest til positivitet og varme fra grooves anmelder, som også trillet en femmer ut av ermet tidligere i år. Utendørsopptak av sangfuglen er annonsert rett rundt hjørnet på saftflaske.blogspot.com

To som allerede ligger der er med The Litte Hands of Asphalt, aka Sjur Lyseid, som fremfører åpningssporet fra fjorårets popfine Leap Years - og ikke minst helt ferske Knot, som vi også viser fram her:
comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Giant Sand - proVISIONS

(Yep Roc)

Some say it's the end time, some say it's all just begun...

Flere:

Diverse artister - Song of America
Fjorden Baby! - Se Deg Rundt i Rommet