Ten Tons Of Snow

Første singel fra debutalbumet til The Southern Alps. Hør låten her!

Relaterte sider:

The Southern Alps

Drammensbandet The Southern Alps er klar med sitt selvtitulerte debutalbum, som slippes på selveste julaften! Bandet, bestående av Brent Librizzi, Marius Ilagsmoen og Frode Bjørnstad, har vært aktiv i mange år i miljøet rundt Perfect Pop Records og har spilt/spiller i band som The Tables, The Captain & Me, Sweetheart, Ethnobabes og Einar Stenseng Band.

De musikalske referansene til The Southern Alps spenner fra New Zealandsk indiepop til amerikansk folkmusikk. Bandet oppgir at de liker seg i skjæringspunktet mellom forskjellige sjangere, og det er der folkpopen til The Southern Alps hører hjemme. Vokalist og låtskriver Brent Librizzis har røtter på New Zealand, og i hans personlige og skjøre tekster finner vi en hjemlengsel som støttes av vokalharmonier og akustiske instrumenter som banjo, mandolin og gitar.

The Southern Alps har gjort en rekke konserter de siste åra, blant annet på by:Larm og Visefestivalen i Egersund, i tillegg til en rekke klubberkonserter på scener som Mono, John Dee og Union Scene.

The Southern Alps slipper sitt debutalbum (Public Demand Records/Perfect Pop) både digitalt og på vinyl 24.12.2011. Første singel, Ten Tons of Snow, er ute på WIMP og Spotify, og selvsagt kan du også - mens vi venter på snøen - høre den her:

Ten Tons Of Snow by The Southern Alps


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Koop - Waltz for Koop

(Superstudio Blå)

Svenske Koop imponerer med sommerlett og sval jazz, i det som trolig er den mest behagelige utgivelse så langt i år.

Flere:

Archie Bronson Outfit - Coconut
Diverse artister - Norske Slagere Kapittel 1 - 1955