Navigators på is

Navigators avlyser alle oppsatte konserter, takker for følget og legges på is på ubestemt tid.

Foto: Anette Karlsen

Grunnet interne forhold legges Navigators på is på ubestemt tid. Bandet avlyser alle oppsatte konserter og beklager sterkt overfor berørte fans og arrangører.

Navigators skriver i en melding at de ønsker å takke samarbeidspartnere og det fantastiske publikummet som har fulgt de siden 2009.

Navigators slo gjennom med sin første singel, fremdeles like fenomenale Wall of Stone. Med debutalbumet The Straight and Narrow traff bandet både kritikere og publikum med omtrent like stor kraft - stemmen fra Ricochets var tilbake.

- Vi ville bare ha et band og kose oss med, sa frontmann og låtskriver Trond Andreassen til groove.no i et intervju vi gjorde i forbindelse med utgivelsen av debutalbumet til Navigators to år tilbake.

En av norsk rocks aller beste stemmer, Trond Andreassen, frontet som kjent Ricochets - Fredrikstadbandet som sto bak tre glitrende album får alt strandet med Isolation i 2005.

Navigators slet kanskje litt i skyggen fra Andreassens forrige band, men leverte like fullt to helstøpte album og en rekke minneverdige konserter, før bandet nå legges på is.

La oss håpe dette ikke er siste spiker i kista, og at Navigators en eller annen gang tiner opp igjen.
comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Tom Waits - Blood Money

(Anti)

Tom Waits er tilbake i sin aller beste og mest imponerende form.

Flere:

The Elected - Sun Sun Sun
Robin Williamson - The Iron Stone