Festivalsjefstilling ledig

Buktasjef Robert Dyrnes abdiserer, fortsetter med booking og artistproduksjon.

Buktafestivalen i Tromsø har utlyst ledig stilling som festivalsjef. Festivalen som til sommeren feirer tiårsjubileum, har hatt Robert Dyrnes som sjef siden starten i 2004. Nå melder Dyrnes at han trer til side, og heller konsentrerer seg om booking og artistproduksjon under festivalen.

- Dette er helt udramatisk, skriver Robert Dyrnes, som foruten å ha vært festivalsjef også har hatt ansvar for booking og økonomi. Festivalen som startet opp i det små, har vokst kraftig, og den avtroppende sjefen – som også er med på å drive vinylsjappen Backbeat, samt det nystartede plateselskapet Backbeat Records – melder at tiden ikke strekker til for alle oppgavene.

Da markedssjefen sluttet, fant Bukta og festivalsjefen ut at tiden var inne for å omorganisere, og i stedet for egenrekrutering valgte festivalen å lyse ut sjefsstillingen.

- Det er viktig med nye tanker og ideer. Det viktigste for en ny festivalsjef er ikke nødvendigvis at personen har spisskompetanse på rock. Vi ønsker folk som forstår næringsaspektet rundt kultur og næring, noen som kan ta Buktafestivalen videre, sier Robert Dyrnes til avisa Nordlys.

Sommerens festival blir den siste med Dyrnes som sjef, deretter overtar andre roret.

Om du kanskje har en festivalsjef i magen, finner du mer info om utlysningen på Buktafestivalens hjemmeside. Stillingen er for øvrig på full tid, med søknadsfrist 20. februar.

Bukta 2013 går av stabelen 18 - 20 juli, og har så langt booket følgende band:

Kaizers Orchestra
Witchcraft
Kadaver
Kvelertak
comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Bonnie Prince Billy - Beware

(Domino)

Djupare inn i countryen enn nokon gong. Men tru ikkje at han sviktar. Langt ifrå.

Flere:

This Is Music Inc. - Krasnapolis
Magnolia Electric Co. - Trials & Errors