Kaos stengt

Nå er det krise for Tromsø-rocken, melder vår korrespondent i byen.

Relaterte sider:

Bastard

En av Tromsøs viktigste musikk-klubber har stengt døren inntil videre. Rot og kaos i papirer er grunnen til at Kaos er begjært konkurs. Det jobbes med å rydde opp i dette, men når stedet eventuelt kan åpne er mildt sagt usikkert.

En rekke konserter er allerede kansellert, og hva som skjer med bookinger som er i boks utover høsten og vinteren vites ikke.

Tidligere i år var Blå Rock truet av stenging (riktig nok av en helt annen grunn), og situasjonen på Kaos understreker krisen for Tromsø-rocken – som nå er uten sin kanskje viktigste arena.

Synonymt nok har konserthøsten i nord så langt vært på et lavmål, selv om det selvsagt er noen lysende unntak. Det er likevel riktig å si at musikkbyen Tromsø sliter, selv om festivalene gjør det godt. Manglende deltakelse på by:Larm de siste årene vitner om stagnasjon i nord, selv om det må legges til at det selvsagt er band og artister som hadde fortjent å være med når bransjetreffet går av staben til vinteren.

Hos Buktafestivalen bør det ringe varselklokker, for uten levende klubber og et oppegående lokalt rockemiljø vil grunnlaget for festivalen på sikt forvitre.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Ping - Discotheque of Darkness

(Luftwaffel)

Idéene har åpenbart flommet som melk ut av en bristende Dagros! En moderne norsk klassiker?

Flere:

Yo La Tengo - I Am Not Afraid of You and I Will Beat Your Ass
Jon Faukstad & Per Sæmund Bjørkum - Konsert På Kleppe