Buktafestivalen i gang

Endring i programmet, Pernille Sparboe synger med deLillos.

Bukta sparkes i gang i ettermiddag da bob hund har fått det ærefulle oppdraget med å kickstarte festivalen i Tromsø. Været kunne vært verre, selv om det ikke akkurat hadde gjort noe med noen varmegrader til.

På grunn av uvær på østkysten av Canada og USA kommer The Sadies litt forsinket til Ishavsbyen og bytter dermed plass med Motorpsycho. For psychonauts og andre fans av trønderne er det dermed god grunn til å komme til Telegrafbukta tidlig. For ordens skyld: Motorpsycho går på hovedscenen 18.30 og The Sadies stiller samme sted 20.05 i kveld.

Tromsø-bosatte Pernille Sparboe, som akkurat har vært i studio og spilt inn demo med Ken Stringfellow (The Posies, REM, The Disciplines) i produsentstolen, er valgt ut til å gjøre jobben Ida Maria gjør i låten Flink på fredagens konsert med deLillos. Veteranene har gått ut med ønske om lokale sangfugler under sommerens festivaljobber og Bukta tok jobben i Tromsø.

- Alle som meldte sin interesse var dyktige sangere. Vi valgte ut Pernille fordi hun er tøff og har en rocka stemme som vi tror kommer til å passe bra til låten. Hun er dessuten i startgropa av karrieren så kanskje dette er med å gi et ekstra puff på veien, sier festivalsjef Robert Dyrnes i en pressemelding.

groove er på Bukta og vil rapportere fra festivalen, som også byr på Roky Erickson, Ray Davies, Mark Olson & Gary Louris, Fu Manchu, Sham 69, Tommy Tokyo og Eagles of Death Metal, for å nevne noe.comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


A Silver Mt. Zion - Horses in the Sky

(Constellation)

Elsk eller hat: nok et post-apokalyptisk manifest fra kanadisk kollektiv.

Flere:

Fuku - I bakvendtland - Fuku synger Alf Prøysen
Magnet - On Your Side