Go Time, Showtime & Absolute War

Nytt album av Tommy Tokyo er like rundt hjørnet.

Forsidefoto: Tor Harry Bjørn

Go Time, Showtime & Absolute War er tittelen på Tommy Tokyo and Starving for my Gravys nye album, som slippes mandag 27. september. Platen ble til i løpet av tre tette uker i et lite, bortgjemt studio i Wales, med produsenten Head som overoppsynsmann. Han har tidligere jobbet tett med PJ Harvey, men også med navn som Thom Yorke, Massive Attack og Madrugada.

To år gamle Smear Your Smiles Back On fikk panegyriske anmeldelser over hele linjen, også her på huset hvor vi utropte den til en potensiell klassiker. Vi fulgte også opp med rosende ord etter flere strålende konserter med Tommy Tokyo og hans suverene Starving for my Gravy. I høst legger Fredrikstads fineste band igjen ut på veien, det er bare å begynne å glede seg

Bandets line up er noe endret nå, men ifølge folk som har hørt resultatet snakker vi fremdeles om personlig og storslagen rock, med drypp av vindskeiv americana og teatralske fakter – og selvsagt med Tommy Lorange Ottosen aka Tommy Tokyos frodige og fascinerende tekstunivers i sentrum. Groove snakket med broder Ole Jørgen Ottosen (Tellusalie) i sommer, og han kunne berette om en plate som tar det ennå lengre, dypere og mørkere, enn forrige utspill.

Første smakebit, The Final Straw, er mildt sagt lovende, og den kan du selv sjekke ut her:

Tommy Tokyo & Starving For My Gravy - The Final Straw by warnermusicnorway


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Jon Faukstad & Per Sæmund Bjørkum - Konsert På Kleppe

(JPS)

Tradisjonsmusikk med kontinental sving illustrerer folkets eget kulturuttrykk.

Flere:

Torgeir Waldemar - Torgeir Waldemar
Ghostface Killah - Fishscale