The Legendary Shack Shackers til Norge

Nashvilles villeste band har plottet inn fire norske byer på sin Europa-turné i sommer.

Foto: Magne Johnsen

Med en ellevill miks av punk, blues, rockabilly, bluegrass og polka, er The Legendary Shack Shakers en liveattraksjon av dimensjoner. Bandet, ledet av energiske J.D. Wilkes, er nesten som norgesvenner å regne og har besøkt landet en rekke ganger de siste årene. Bergen omtales forøvrig som "home, away from home", og er den byen i Norge bandet har besøkt aller hyppigst.

The Legendary Shack Shackers har holdt dampen oppe siden slutten av 90-tallet, skiftet trommeslagere i rasende tempo og slapp nylig sitt sjette album, AgriDustrial, til gode kritikker i USA.

Det er likevel i livetapping amerikanerne virkelig slår gnister, noe vi her på huset også har rapportert om flere ganger. Og vi er ikke de eneste som har latt oss imponere. Time Out New York Magazine kåret Shack Shackers, etter en konsert, som et av årets 10 beste show i metropolen, og News of the World beskiver bandet som; "the maddest, baddest, most outrageous band in America".

Jello Biafra fra sagnomsuste Dead Kennedys er også stor fan, og har karakterisert J.D. Wilkens som "the last great rock and roll frontman".

Om et par uker er det mulig å sjekke ut dette selv, når det villeste fra Nashville sveiper innom Norge. Forvent sirkus, med nedbør i form av øl, spytt og blod, nakne mannekropper og en frontfigur som høyt og lavt bruker eget kjønnshår som konfetti!

Et av verdens mest utagerende rock'n'roll-orkestre spiller opp til dans følgende steder:

28. juni - Checkpoint Charlie, Stavanger
29. juni - Garage, Bergen
30. juni - Blå Rock, Tromsø
1. juli - Sukkerbiten, Oslo

comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Saint Etienne - Smash The System - Singles And More

(Heavenly / Columbia)

En raus samler å nyte der sola aldri går ned og cocktailglasset aldri går tomt.

Flere:

The Sea and Cake - Everybody
Sigur Rós - Takk