Eksklusiv sniklytt

Etter en pause er The Low Frequency in Stereo klar med nytt album til høsten. I hjembyen Haugesund blir det mulig å høre nytt materiale fra bandet på fredag.

Foto: Presse

The Low Frequency in Stereo melder nå at de er tilbake etter en lengere pause. Haugesund-bandet er for tiden i studio for å spille inn sitt femte album, det første siden Futuro, som fikk en sekser fra vår anmelder da det ble sluppet i 2009. Det nye albumet slippes i oktober.

Bandet er nå i forhandlinger med et tysk plateselskap, og planlegger aktiv konsertvirksomhet i etterkant av plateslippet, og da snakker vi om Norden og Tyskland hvor bandet har sin tyngste fanbase.

Men før det, nærmere bestemt førstkommende fredag, skal The Low Frequency teste nytt materiale i hjembyen. På Jimmy Legs (oppkalt etter en av bandets låter) blir det mulig å høre nye låter, forøvrig den første konserten bandet gjør siden 2010.

- Vi er skikkelig spilletent for tiden, og vi blir bare nødt til å få litt utløp ellers eksploderer vi. Det blir også bra å få prøvd ut de nye tingene på publikum, og sjekke responsen, melder gründermedlem og bassist Per Steinar Lie.

Lie og trommeslager Ørjan Haaland har forøvrig vært opptatt med bandet The Gin & Tonic Youth de siste åra, mens Linn Frøkedal og Njål Clementsen har hatt fullt fokus på The Megaphonic Thift.

Publikum i Haugesund blir de første som får høre nytt materiale, iblandet gammelt gull fra katalogen til The Low Frequency in Stereo. Konserten på Jimmy Legs blir ganske så eksklusiv med andre ord.

Vi runder av med en gammel hit, og gleder oss stort til nytt album fra landets kanskje beste postrockband.
comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Gluecifer - Automatic Thrill

(Epic)

Medlemmene i Turbojugend blir stadig yngre, usminkede Gluecifer setter skapet på plass.

Flere:

Wauvenfold - 3fold
The Fall - Reformation Post TLC