Vinn billetter: Sleep

Stoner-legendene spiller på Betong - du kan vinne billetter til lørdagens seanse.

Relaterte sider:

Vinnere: Sleep

Dopesmoker - Sleep (2003)

Sleep

Klubbkonseptet South Of Heaven som holder hus på Chateau Neuf, Det Norske Studentersamfund i Oslo slår til igjen. Førstkommende lørdag er det duket for en skjeggete, syrete og fuzzfet helaften med legendene i Sleep, sammen med A Storm Of Light og britiske Conan.

Du kan vinne et par billetter til gigen. Svar riktig på følgende quiz: Sleep er kjent for sin timeslange episke låt som ble utgitt under to ulike navn i 1999 og 2003 - og reutgitt i en deluxeutgave i disse dager. Hva heter de to utgivelsene vi tenker på?
Send svar på en mail til: redaksjonen (@) groove.no.

Sleep kommer fra San Jose, California og spiller i dag som trio. Bassist og vokalist Al Cisneros er også kjent fra Om, mens gitarist Matt Pike tjenestegjør i High On Fire. Etter et lengre avbrekk med disse bandene har Sleep våknet fra dvalen de siste årene, med konserter blant annet på All Tomorrow's Parties og Primavera. Og nå altså i Oslo.

South Of Heaven har ellers et sterkt program i tiden framover, med band som Pilgrim, Taake, Cannibal Corpse og Alcest på plakaten.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


The Watch - Vacuum

(Lizard)

Førsteklasses progrock som svinger fra det skjønneste og mest henrivende vakre til de mørkeste og mest skremmende understrømmene i følelsesregisteret.

Flere:

Drive-By Truckers - Brighter Than Creation's Dark
Marissa Nadler - Little Hells