Nytt album fra Sandra Kolstad

(Nothing Lasts) Forvever slippes i september, første smakebit kan du høre her.

Relaterte sider:

Sandra Kolstad

Forsidefoto: Øyvind Rones

Sandra Kolstad debuterte i fjor med albumet CRUX til fine kritikker over hele fjøla. Nå er Kolstad klar med oppfølgeren (Nothing Lasts) Forever, et konseptalbum med vann som konseptuelt utgangspunkt for tekst og komposisjon.

(Nothing Lasts) Forever er produsert av Sandra Kolstad og den svenske improvisasjonsmusikeren og komponisten Petter Eldh. Hun gjør også duetter med den levende hiphop-legenden Son Of Light, en av landets mest talentfulle popsangere Lucy Swann, samt teknoduoen Bloksberg. Albumet er mixet av produsentkollektivet Souldrop, i samarbeid med Kolstad selv.

I følge presseskrivet er låtene er skrevet i Kolstads gamle familiehus ved havet utenfor Haugesund. Her satt hun isolert fra omverdenen og komponerte det albumet som om snaue to måneder er klart for verden utenfor.

Albumet er et forsøk på å favne alt, som havet: Det dystre, det dansante, det underbevisste, det konstruerte, på samme tid mørke og lys, på samme tid pop og avantgarde. På samme tid hardt som is, flytende som vann. Kolstad oppfordrer gjennomgående til å bryte med det etablerte og søke nye stier.

Sjangermessig jobber Sandra Kolstad bredere enn sist. Det nye albumet beveger seg i flere retninger, der vi finner både pop, hip-hop, new wave, dubstep og disco. Tematisk er Kolstad opptatt av vår hang til å ønske det evige, mens vi hele tiden vet at det er det eneste umulige.

Første singel, The Well (We Will Change It All), ble sluppet forleden, og denne kan du sjekke ut under.

(Nothing Lasts) Forever slippes 28. september på Trust Me Records.
comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Broken Records - Until the Earth Begins to Part

(4AD)

Tilfeldigheter skapte bandet. Dynamikken skapte magien. Selvfølgeligheter skapte et aldri så lite mesterverk.

Flere:

Arve Henriksen - Chiaroscuro
Stars - Set Yourself On Fire