...men ikke helt farvel

groove.no vil fremdeles eksistere som landets mest omfattende musikknettside.

Relaterte sider:

Takk...

Med Øyvind Rones’ avtreden som redaktør befinner groove.no seg i en situasjon uten noen til å ivareta den omfattende oppgaven det er å drifte landets største musikkside på nett. Vi takker for en fantastisk innsats, og avslutter samtidig et langt og berikende kapittel for groove.no.

Daglige oppdateringer på nyhets- og konsertfronten, aktuelle fotoserier og livereportasjer, oppfølging av den enkelte skribent og distribusjon av promomateriell vil det bli dårlig med i tiden framover. Men groove vil fremdeles bestå på nett. Med en enorm database over norsk og internasjonal musikk og et arkiv som for øyeblikket teller drøyt 7000 plateanmeldelser, 72 000 utgivelser, 67 000 navn i tillegg til tusenvis av nyhetsartikler, konsertanmeldelser, intervju og annet stoff - inkludert arkivene fra tidligere nedlagte sider som Pstereo.no og hissig.no.

Arkivet vil ikke vokse i like rask takt som de foregående ti årene, men fremdeles finnes søkbart på nett. Dette er - i beskjedenhetens navn - blant landets mest omfattende databaser, om ikke den største, og med tekster som har vært med å heve norsk musikkskriving de siste ti årene.

I tillegg til å trekke fram gammelt gull vil det nok dukke opp nye tekster på groove.no - også i tiden framover. Uten den samme hyppigheten - men uten å senke kvaliteten. Uten nyhetsjaget, men kanskje av mer tidløs kvalitet. Hvordan den videre framtida for groove vil forløpe seg er fremdeles ikke avklart.

Alle på groove.no skylder en stor takk til avtroppende redaktør Rones for suveren innsats. Du gjorde mer i redaktørstolen enn noen kunne forlange.

På vegne av groove.no,
Magne Johnsen


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Plastikman - Closer

(NovaMute)

Plastikman er tilbake, mer monoton og minimalistisk enn noen gang. Etterlengtet utgivelse fra en av de virkelig store.

Flere:

The Shins - Wincing The Night Away
Radical Face - Ghost