cover

Bubblegum Damaged

The Dirty Sweets

CD (2002) - Rip Off

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

Genre:
Rock

Stiler:
Punk

Spor:
We Will Kill You
Slit Throat
Teenage Jerk
Singles Action
Bitch Fight
Don't Give a Fuck
No Time
Take You Out
Born to Die
Kill That Guy
Dance Party Massacre
Can You Dance to It

Referanser:
Ramones
Loli & the Chones

Vis flere data

(4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7)


Gitarvold

Møkkete, morsom og voldelig sørstatsvariant av gammeldags New York-punk.

Noen ganger kan man lure på om man har en LP (longplay) eller EP (extended play) i hendene. Bubblegum Damaged har låter som skulle tilsi det første og lengde som minner om det andre. Tolv låter på søtten minutter er nesten imponerende. Raskt unnagjort, med andre ord.

Denne Texas-gjengen spiller klassisk amerikansk cheeseburgerpunk på sin debutplate. Det er møkkete og rått, men med fengende låter, og bandet har røtter tilbake til Ramones. Flere av disse kunne godt ha vært skrevet, eller innspilt, i 1977. Voldelige temaer går igjen i tekstene: Bitch Fight, We Will Kill, You Kill That Guy og Slit Throat sier vel sitt. Mange av låtene fenger såpass bra at man kunne ønske seg mer musikk for pengene. Avslutningsvis får man en artig cover av det nå glemte punkbandet Snuky Tate sin Can You Dance To It.

Plata preges av god stemming, enkel rock og amerikanske rølperocktradisjoner. I front står den energiske vokalisten Penny Tration (er villig til å vedde en hundrings på at hun ikke er døpt det). Bak henne finner man tre stilige menn som harver løs på sine slitte instrumenter. Det er nok av morsomme låter på Bubblegum Damaged, men det mangler likevel mye på at dette skal fremstå som et sikkert kjøp for en hver skap-punker.

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


MJ Cole - Back To Mine - A Personal Collection For After Hours Grooving

(DMC)

MJ Cole har brøytet vei for UK Garage og 2-Step på hitlistene. Her avslører han hva som har inspirert ham og hans meningsfeller.

Flere:

Secret Chiefs 3 - Traditionalists – Le Mani Destre Recise Degli Ultimi Uomini
Ghostface Killah - Fishscale