cover

Torrential Reign

Unholy Ghost

CD (2004) - Century Media / Tuba

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

Genre:
Rock

Stiler:
Death metal / Black metal

Spor:
The Calling of Sin
Soul Disment
Eyes of Lost
Decimated
Cross Contamination
Denunciation "The Cursed"
Entrenched Warfare
Torn Apart
Under Existence
Torrential Reign
The Apparition

Referanser:
Deicide
Morbid Angel
Nile
Cannibal Corpse

Vis flere data

(4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7)


Den Uhellige Ånd

Nytt Tampa, Florida-band bevarer amerikansk dødsmetall.

Fra USA kommer mange av death metallens største aktører. Obituary, Autopsy, Cannibal Corpse, Posessed, Deicide, Nile og Morbid Angel har alle vært med på å skape og legge grunnlaget for sjangeren. Unholy Ghost er et nytt navn, og de viderefører med sin debut Torrential Reign denne amerikanske metalltradisjonen.

Som så mange andre band innenfor sjangeren, er også Unholy Ghost fra Florida. De fire medlemmene begynte å spille sammen januar 2003, og fikk etter en stund ut en selvfinansiert demo. Deretter begynte forskjellige konsertarrangører å melde sin interesse, før Olympic Recordings signa bandet til sin label. Juan Gonzalez, som tidligere hadde produsert Morbid Angel, hjalp bandet med å sette sammen sin første studioutgivelse: Torrential Reign.

Dette er blitt en meget god debut-utgivelse, til tross for at bandet ikke tilfører så veldig mye nytt til sjangeren; blastbeatene hagler, dobbeltpedalene hamrer raskere enn et trykkbor, gitarene duellerer vilt, og vokalist Paul Ouelette gjør en god jobb bak mikrofonstativet.
Gitararbeidet til Kelly McLauchlin og Jerry Morellaro er spesielt imponerende, med harmonerende og knivskarpe soloer, kombinert med gode, treffsikre grunnriff som setter rammen for lydbildet og stemningen.

Det er vanskelig å trekke fram enkeltlåter på Torrential Reign, da kvaliteten er jevn stor sett hele veien. En låt som Entrenched Warfare bør likevel trekkes fram som et av høydepunktene. Det blir noe anonymt over platen, og som tidligere nevnt, tilfører ikke dette bandet noe nytt til sjangeren.

Men for all del, en god dødsmetalplate fra et band med spilleglede og talent. Dersom du er fan av Deicide og Morbid Angel kan dette så absolutt falle i smak.

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Fleet Foxes - Fleet Foxes

(Sub Pop / Bella Union)

Eit ruralt pop-under tufta på gamle tonar, like naturleg og friskt framstilt som lerkesong ein grønnkledd vårdag.

Flere:

Lindstrøm & Christabelle - Real Life Is No Cool
The Shins - Chutes Too Narrow