cover

Drop the Bomb

Atomsmashers

CD (2003) - Rip Off

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

Genre:
Rock

Stiler:
Punk

Spor:
Dildo
Drop the Bomb
Doctor Death
Hit the Gas
Get That Woofing Dog Off Me
Get Out That Door
Kawasaki Two-Oh-Nine
Atomic Wipeout
Seven By Nine
Lost Control
Rockstar
I Want It
Microwave Death

Referanser:
New Bomb Turks
Devil Dogs
Teengenerate

Vis flere data

(4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7)


Pastapunk

Disse italienerne gjør sitt beste for å høres New York-punk ut. De overbeviser nesten.

Dette er det italienske punkbandet Atomsmashers debut. Innholdet er enkelt, men tidvis svært fengende rock brygget på gammel Ramones og deres likemenn. Lyden er på øvingslokalenivå og oppfinnsomheten er nesten fraværende, dette bandet bruker gamle ideer om igjen. De gjør det også med hell. Noen av låtene kan absolutt anbefales for fans av kultbandet Devil Dogs.

Det går fort unna. Låtene varierer i lengde fra 1:07 (Drop the Bomb) til 2:25 (Kawasaki Two-Oh-Nine). Det er enkelt og uhøytidelig. Man kan få følelsen av å høre den samme låten flere ganger. Likevel er Drop the Bomb ei punkskive proppfull av humør og faenskap. Vokalisten synger dessverre litt for gebrokkent og søplete til at jeg forstår noe særlig annet enn titlene.

Atomsmashers overbeviser via sin innsats. De stopper ikke før hjerteinfarktet kommer og tar dem. Høyt tempo, uredd framføring og snubling underveis medfører at bandet har sluppet ei sjarmbombe av ei punkskive. Låttitler som Dildo, Get That Woofing Dog Off Me og Microwave Death gjør også sitt for humøret til en gladpunker.

Liker du andre ting som har kommet ut på Rip Off Records, vil du sikkert elske dette. Humørpunk på sitt livligste. Litt bedre tid på låtskriving, litt lengre tid i studio og et engelsk-kurs til, så sitter dette som en springkniv i låret. Klarer de i tillegg å røske like hardt i strenger og stemmebånd framover kan det bli flere gledelige gjenhør.

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Foster The People - Torches

(Columbia)

Torches kommer til å gjøre at vi alle hopper rundt som noen skrullete idioter hele sommeren totusenogelleve.

Flere:

The Watch - Vacuum
Safariari - Zebra Knights