cover

Sounds of Violence

Th' Losin Streaks

CD (2004) - Slovenly Recordings

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

Genre:
Rock

Stiler:
Garasjerock

Spor:
Beg Steal Or Borrow
If You Think
Your Love, Now
Fine Line
Hate
Maybe I Will
Blue Girl
Tried To Tell
It's My Pride
There Goes John
John Brown
If And When
Leaving here
The End

Referanser:
The Trouble Makers
Thee Mighty Caesars
The Sonics
Flaming Sideburns

Vis flere data

(3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7)


Violence is golden

Gamle riff resirkuleres og repeteres av en gjeng gubber som har tråkka i andres fotspor før.

Th' Losin Streaks er et ganske nytt band med Tim Foster og Stanley Tidall fra The Trouble Makers. Til tross for nytt navn og nye kolleger er ideene de samme. Det er i og for seg også soundet. Bandet spiller relativt tradisjonell amerikansk garasjerock. Låtene er til tider punka opp en del. På sitt beste og villeste rører de ved noe av det som gjorde de tidlige utgivelsene til finske Flaming Sideburns så fantastiske. Dette blander de med den gode gamle Billy Childish-skolen.

Noen covere har de også gitt plass til. Soulklassikeren Leaving Here blir gjennomført på omtrent samme måte som en del andre band har gjort. Både The Birds (nei...ikke The Byrds) og Motörhead har tolket denne tøffere. I tillegg tolker de It's My Pride av kanadiske The Guess Who og noen til. Alle gjøres som meget korrekt bolleklipprock.

Bandet har tydeligvis et ønske om å låte primitive og autentiske. All respekt til dem. De ser det neppe som deres oppgave å sprenge musikalske grenser uansett. Jeg får likevel følelsen av at det er litt mye gjenbruk her, både av andres ting og egne ideer. Skiva er faktisk så stilrein at man får akkurat det man forventer, hele tida. Det vil sikkert glede enkelte, men irritere de som søker utfordringer.

Sounds Of Violence er både frisk, hard og røff. Likevel har den ikke nok særpreg eller dynamittlåter til å bli en av de viktige garasjeskivene i samlinga di. Th' Losin Streaks treffer aldri helt blink, men bommer heller ikke grovt. Når det hele er over sitter man med en følelse av å ha hørt de samme tre låtene mange ganger.

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Dungen - Skit I Allt

(Sublime Sounds)

Skit I Allt er ypperlig kur mot eventuelle høstdepresjoner, deilig melankolsk oppløftende i all sin tidløshet.

Flere:

Tinariwen - Amassakoul
Harmonica Sam - Rocker No.1