cover

Live In a Dive

Sick Of It All

CD (2002) - Fat Wreck Chords / Tuba

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

Genre:
Rock

Stiler:
Hardcore / Metal

Spor:
Good Lookin' Out
Call To Arms
Blown away
Built To Last
Just Look Around
Let Go
Us Vs. Them
The Bland Within
Disco Sucks F**k Everything
Injustice System
Potential For A Fall
Scratch the Surface
America
Straight Ahead
Rat Pack
Sanctuary
My Life
Busted
Maladjusted
Goatless
Friends Like You
Clobberin' Time
Step Down

Referanser:
Sepultura
Rancid
Helmet

Vis flere data

(4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7)


Stagedivers of the world unite

Hardcoreveteraner fra New York byr på festaften for fansen.

Sick Of It All tilhører eliten i amerikansk old school hardcore. Siden 1986 har de presentert sitt sinne for publikum av varierende størrelse. Nå er de her igjen, denne gangen med et liveopptak fra San Francisco 2001. Aggresjonsnivået er upåklagelig. Det er også mengden musikk man får ved kjøp av denne. 23 låter på en CD er slettes ikke dårlig.

Låtene er hentet fra store deler av karrieren og speiler flere sider ved bandet. Lyden på liveplater med såpass støyende band kan ofte være så som så. Ekstra kjedelig er det dersom vokalisten forsvinner helt i en grøt av gitarsus og trommebuldring. Her har man heldigvis klart å styre unna. Vokalist Lou Koller ligger hele veien klart og tydelig oppå instrumentene. De andre medlemmene høres også godt på sine instrumenter.

Nå må jeg synes at 23 låter og 50 minutter kan være litt mye for en som ikke er noen kjempefan av bandet. Det føles ganske ensformig etter en stund. Live In a Dive kan rett og slett bli en overdose Sick Of It All. Likevel må jeg innrømme at det er en ganske god liveskive innen denne typen punk. Det gir lyst til å høre mer av deres studioarbeider.

Låtene er riktignok ganske like i formen. Lou Koller spyr ut tekstene, mens broren Pete hamrer løs riff etter riff. Hat og rettferdighet ser ut til å være en stor del av beholdningen. I tillegg til obligatoriske ytringer om å bevare punken rein for snusk og juks.

Sick Of It All hadde tydelig en god dag denne novemberkvelden i 2001. Underholdningsverdien er høy, med en del gode meldinger mellom låtene, gjestevokalist fra publikum og diverse dedikeringer. Litt større variasjon hadde vært ønskelig, men er kanskje for mye å forlange av et slikt band. Har man fulgt med på disse gutta en stund er den sikkert et trygt kjøp.

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Mulatu Astatke & The Heliocentrics - Inspiration Information

(Strut)

Vellykket integrering mellom etiopisk jazzpionér og britiske fusjonister.

Flere:

El Guincho - Alegranza!
This Is Music Inc. - Krasnapolis