cover

Lover, the Lord Has Left Us...

The Sound of Animals Fighting

CD (2006) - Equal Vision / Indie

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

Genre:
Rock

Stiler:
Prog / Eksperimentell rock

Spor:
Un'aria
Skullflower
My Horse Must Lose
Thiriacho Summit
Horses in the Sky
Stockhausern, Es Ist Ihr Gehirn, Das Ich Suche
Prayers on Fire
The Golden Boy That Was Swallowed by the Sea
This Heat
Un'aria Ancora
St. Broadrick is in Antarctica
The Heretic
There Can Be No Dispute That Monsters Live Amongst Us

Referanser:
The Fall of Troy
RX Bandits
The Number Twelve Looks Like You
Circa Survive

Vis flere data

(2 / 7) (2 / 7) (2 / 7) (2 / 7) (2 / 7) (2 / 7) (2 / 7)


Meningsløst

Støy og psykosefremkallende lyder egner seg best i et torturkammer... og nå får du alt dette, rett hjem i din egen stue!

Dette er for undertegnede et fullstendig nytt bekjentskap, og kjenner jeg meg selv rett blir det sannsynligvis et kortvarig sådan. Det låter nemlig som om en trailer veltet ti tonn pukk-stein ned på et bølgeblikk-tak - mest møl, med andre ord.

Lover, the Lord Has Left Us er tittelen på denne drøye timelange "opplevelsen" fra California-oktetten The Sound of Animals Fighting. Hvert eneste medlem er oppkalt etter forskjellige dyr, som for bare for å gjøre det hele enda litt mer skrudd.

Rent musikalsk er det heller ikke mye som henger på grep her. Det hele virker veldig tilfeldig sammensatt, og er svært vanskelig å få taket på. Kun et virvar av lyder er det vi får servert, og med en coverinnpakning som er minst like søkt blir dette ei pakke man helst ser støve bort lengst inne i ei hylle.

Selv om musikken er på trynet, er det noen vokalsekvenser her og der som skiller seg ut, men blir fort avløst av en underlig dame hvis talemåte ligner veldig på Groundskeeper Willie, vaktmesteren i The Simpsons!

Plata inneholder 14 "låter", og i løpet av disse er det altså kun et par tre partier som i det minste vekker ørliten interesse. Avsluttende There Can Be No Dispute That Monsters Live Amongst Us er en seks minutter lang orgie i bongotrommer og febrilsk harving på et strengeinstrument som helt sikkert ble stemt av en person som gjorde alt annet enn å ta seg god tid med jobben.

Tekstene er høytsvevende og uten vettugt innhold (jeg er i hvert fall ikke i stand til å oppfatte det), og helhetlig tror jeg nok Lover, the Lord Has Left Us... rett og slett passer best for meget spesielt interesserte

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen