cover

City of People/Sleep with Celebrity

Thulsa Doom

Vinyl 7" (2002) - Custom Heavy Records

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

(4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7)


OK

En god liten smakebit på hva som vil komme senere i høst.

Thulsa Doom vil korte ventetiden til neste album (planlagt høsten 2002), samt forsikre fansen om at de fortsatt sverger til den samme blytunge rocken hørt på deres tidligere utgivelser. Syvtommeren er opprinnelig utgitt i USA på Custom Heavy Records, og er en dobbel a-side.

Første låt er City of People, en relativt up-tempo låt, med litt bluesaktige elementer. Vokalen er passe sint, og vi får nyte en aldri så liten gitarsolo. Alt i alt en tøff, kraftfull stoner-låt som viser at Thulsa Doom er fullt på høyden med sine kontemporære dyrkere av genren som El Caco og We.

A-side nummer to, Sleep with Celebrity, er noe seigere og mindre tilgjengelig enn åpningslåta. Synes ikke gutta lykkes like godt med denne, selv om den er mer variert i uttrykket. Underveis leker de også med klare poptoner, ja til og med akustisk gitar, uten at det hever låta noe særlig.

Dette er helt greit, ikke Thulsa Doom på sitt aller beste, men som en smakebit fungerer det utmerket. Særlig City of People viser at Doom-gutta ikke har mistet grepet.

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Devendra Banhart - Niño Rojo

(XL)

Let that hair hang down, let your hair grow down. Del to av Devendras Georgia-innspillinger.

Flere:

Agnethe VR - Inspired
Diverse artister - 20 Years of Dischord