cover

The Foundation Rocks

Malkovich

CD-EP (2003) - Coalition

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

Genre:
Rock

Stiler:
Hardcore

Spor:
015
011
013
012
014
016

Referanser:
Silence the Foe
Red Reaction
JR Ewing
The Swing Kids

Vis flere data

Se også:
Malkovich - Malkovich (2004)

(5 / 7) (5 / 7) (5 / 7) (5 / 7) (5 / 7) (5 / 7) (5 / 7)


Being Hardcore

Lite skuespill og mye sinne på denne relativt kortvarige gleden av ei hardcoreskive.

Heseblesende hardcore er hva man får på Malkovich sin seksspors EP, The Foundation Rocks. Dette kan være noe for de som allerede har gjort seg kjent med norske JR Ewing og andre moderne hardcoreband. Her er det bøttevis med trøkk og kraft, ledet av Hugos raspete og aggressive stemme. Han etterfølges tett av gitarduoen Mark og Thomas.

Dette nederlandske bandet lager eksplosiv og drivende kaosrock med metallisk bismak. Låtene krydres med friske gitarpartier og desperate utbrudd. The Foundation Rocks kan være en oppkvikkende liten sak dersom du synes platesamlinga di er for langdryg og stillestående. EPen er som en liten men sterk vitamininnsprøytning. Intensiteten og gnisten er det lite å si på.

Låtene har nummer i stedet for navn. Nå er vel ingen av dem Topp 20-materiale, men skivas to "hits" er lagt til slutten. 014 kan være låta du trenger for å renske hjernen etter å tilfeldigvis ha zappa innom TV2s Idolsending eller nok en reprise på Da Capo. 016 høres ut som en skrudd indielåt arrangert under et litt røft møte med oppkvikkende stoffer.

The Foundation Rocks er full av gitarer som drar deg med, enten du vil eller ei. I tilegg kan man bli målløs av vokalist Hugos sinne. Stemmen er kanskje ikke den beste, men han tar igjen i engasjement. Klarer de å følge opp dette på en langspiller, kan vi ha mye å se fram i mot.

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Kollwitz - Like Iron I Rust

(Fysisk Format)

Debuten til Kollwitz er så absurd bra at det nesten er verdt å bli tunghørt og kastet ut av leiligheten for.

Flere:

Wavves - Wavvves
Diverse artister - St. Thomas