cover

With Vision

Place Of Skulls

CD (2003) - Southern Lord

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

Genre:
Rock

Stiler:
Stoner / Tungrock / Doom

Spor:
Last Hit
With Vision
Long Lost Grave
Nothing Changes
Dimensional Sojourn
In Rest
Silver Cord Breaks
Willfully Blind
Dissonant Dissident
The Monster
The Watchers
Lost

Referanser:
Cathedral
Obsessed
Pentagram
Saint Vitus
Spirit Caravan
Black Sabbath

Vis flere data

(3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7)


Tunge visjoner

To veteraner i tung, seig rock slår hodene sine sammen for en midt på treet utgivelse.

Place Of Skulls er på denne skiva nesten en slags stoner- og doomsupergruppe. I front finner man Victor Griffin med bakgrunn fra Pentagram og Cathedral, samt Scott Weinrich fra Obsessed, Saint Vitus og Spirit Caravan. Nå har riktignok både Weinrich og bassist Greg Turley forlatt bandet etter innspillinga og blitt erstattet med Dennis Cornelius.

Bandet er verken mørkest, tyngst eller skumlest i klassen. Innholdet på With Vision er grei og ganske ordinær tung rock. Man kan beskylde dem for å mangle litt på oppfinnsomhet og originalitet. Det låter tidvis ganske tøft, men velkjent og stiltypisk.

Slimseige gitarriff, mystiske tekster og blygroove i bånn. Dette har man hørt før. Dessverre blir låtene på With Vision litt slappe og livløse innimellom. De kunne med hell vært tilført mer trøkk og kraft. Skivas tre instrumentaler bidrar heller ikke til noen sterkere nerve. Man sitter og venter på at skiva skal ta av og at en eller annen knallåt skal være like rundt hjørnet, men det skjer aldri.

With Vision er en trygg og litt kjedelig stoner/doom-utgivelse. Den drar deg verken ned i gjørmehelvetet eller opp i sprelske gitarpiruetter, men havner midt mellom alle stilartens mest spennende band.