cover

Could I Have A Go On Your Girl, Please?

Lydia Laska

Vinyl 7" (2009) - Duplicate Records

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

Genre:
Rock

Stiler:
Punk / Metal

Spor:
Could I Have A Go On Your Girl, Please?
Mandy Says

Referanser:
Silver
Pirate Love
New York Dolls
Alice Cooper

Vis flere data

Se også:
Krankenhaus - Lydia Laska (2010)

(5 / 7) (5 / 7) (5 / 7) (5 / 7) (5 / 7) (5 / 7) (5 / 7)


Delikat svartpop

En skamløst sexy og rosa syvtommer med to skamløst sleske, skitne og mørke låter.

Hvis man skal gå etter image og lydbilde når det gjelder guttene i Lydia Laska så har vi med noen skikkelige drittsekker å gjøre. Ekle, perverse, fæle drittsekker! Men hva hadde vel punkrocken vært uten ekle, perverse, fæle drittsekker? Det er i alle fall et image man kan like å tro på i denne sammenhengen, uavhengig av hvordan de er i virkeligheten. Lydia Laska er i så måte et fryktelig så fornøyelig band.

Candy Whorehole og resten av gjengen i bandet har altså opplegget sitt godt på plass, og denne gangen har de fått et superlekkert omslag til å pakke inn denne skamløst sexy rosa syvtommeren.

Det er i forbindelse med det kommende albumet at denne lekre syvtommeren. Lekre er også de to låtene her, inkludert det frekke tittelsporet. Det er passe grøtete og skittent hele tiden, og det er en av mørkerockens store maestroer, Billy Anderson, som står bak produksjonen her. Han har jobbet med flere norske band de siste årene, og har tydeligvis også kommet godt overens med lyden av Lydia Laska.

Det er ikke bare enkelt å få grøt til å høres lekkert ut, men nå har Lydia Laska lagt et solid grunnlag i så måte med sine to første EPer. Låtene har alltid vært solide, helt siden første strofe på debut-EPen White Trash Attack tilbake i 2006. Det har ikke skjedd så mye med bandet siden den gang lydmessig, men det er jo tross alt ikke mange låtene siden. Vi tar gjerne mer av dette uansett!

På Could I Have A Go On Your Girl, Please? så har de til og med fått med seg søte, snille Sissy Wish til å kore, og resultatet totalt sett er herlig, mørkt og komplett ufyselig. Ekstremt lovende for det kommende albumet, altså!

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Jack White - Blunderbuss

(XL)

Under eige namn for første gong. På drift, men gjenkjennelig, og i toppslag.

Flere:

Saint Etienne - Smash The System - Singles And More
Monster Mike Welch - Cryin' Hey!