cover

More

Wanda Chrome & The Leather Pharaohs

CD (2003) - Cargo / Disturbed Records

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

Genre:
Rock

Stiler:
Punk / Hardrock / Boogierock

Spor:
Pot N PBR
Detroit God
More
No Respect
Later Than You Think
Miss Mystery
Guns Of War
1234
Loose
Down & Dirty
Wild, Wild, Wild
Private Monkeys
New Race
Soul Revolution

Referanser:
The Stooges
Motörhead
Nashville Pussy
Dictators
Radio Birdman

Vis flere data

(3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7)


Mer enn nok

Denne Milwaukee-trioen vil gi deg mer, men det spørs vel kanskje hvor mye mer du vil ha.

Wanda Chrome & The Leather Pharaos har holdt på i ti års tid, men har lange opphold mellom utgivelsene. Dette er første skive siden 1998. Den består av omtrent like deler hard boogierock og gammelpunk. Det går stort sett rett fram, uten bremser eller gir. Med andre ord streit og litt sjarmløs rock'n'roll.

Vokalist Cliff har ikke spesielt særegen eller god stemme, men gjør sitt beste for å trøkke ut tekstene. Sammen med bassist Wanda og trommis Joel, ender han stort sett opp med å høres litt gammeldags og datert ut. De er nok ikke halvhjerta, men resultatet føles likevel litt halvgodt. God, hard rock bør føles både farlig, frekk og frisk. Wanda Chrome & The Leather Pharaos klarer bare delvis å kombinere disse elementene. Down & Dirty er en slik låt, som både blir for tam og slapp.

Som et avbrekk i øset drar de en helt grei surfpunklåt, kalt Later Than You Think. Litt seinere drar de til med Stoogeslåta Loose og Radio Birdmans New Race, uten å imponere. Det er flere ok låter på More, men ingen store høydepunkter.

Denne trioen må nok finne seg i å oppholde seg i rockens bakgater og blindveier en stund til. Dette er helt klart en annenrangs rock'n'roll-skive. Bandet er langt fra bransjens yngste, så kanskje tida har gått fra dem. Det er likevel en grunn til å mistenke at de er fornøyde så lenge de får holde på med sitt, og det må de jo få lov til. Meg klarte de imidlertid ikke å glede stort.

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


The Clientele - Strange Geometry

(Merge)

Tindrende vakker drømmepop fra et av Londons mest oversette band.

Flere:

The Sea and Cake - Everybody
Thelma & Clyde - White Line