cover

Hey Gravity

M.A.S.S.

Vinyl 7" (2002) - Radiate

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

Genre:
Rock

Stiler:
Indierock / Punk

Spor:
Hey Gravity
Running Out of Here

Referanser:
The Libertines

Vis flere data

Se også:
Live a Little - M.A.S.S. (2003)
Revolution - M.A.S.S. (2004)

(5 / 7) (5 / 7) (5 / 7) (5 / 7) (5 / 7) (5 / 7) (5 / 7)


Gnist

Hva gjør en bassist i fra Bergen på en så tøff debutsingel av et band jeg aldri har hørt om før?

M.A.S.S. er et relativt nytt britisk band i skjæringspunktet mellom punkrock og indierock. Dette er, så vidt jeg veit, deres debututgivelse. Innholdet er to friske låter og masse gnist. Til tross for at bandet har norsk bassist, er de relativt ukjente for publikum her til lands.

Musikalsk henter M.A.S.S. inspirasjon fra mye moderne storbyrock. De ender opp med et uttrykk som ikke er helt ulikt The Libertines, men har likevel særpreg nok til å stå på egne bein. Det er uptempo og smått poppa. Tittellåta har både sjarm og humør, til tross for et sinne i teksten. B-sida Running Out of Here er noe mer punka. Det låter både herlig tøft og befriende friskt på en gang.

Jeg kan se for meg at denne vinylsingelen kan være litt vanskelig å få tak i. Kommer du over den bør den i alle fall høres før du blar videre. Denne debuten vitner nemlig om et band som har det lille ekstra av låter og energi som kan heve dem over mengden i framtida.

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Beirut - Gulag Orkestar

(Ba Da Bing!)

19 år unge Zach Condon leder an marsjerende sigøynere i en hitparade av utbasunerende skrangleorkestre i majestetiske fanfarer.

Flere:

The Thing - Garage
Plastikman - Closer