På Med Ørene, Henie Onstad Kunstsenter 7. juni

groove var på endags musikkfestival på Høvikodden og fikk se mye fint og rart - se bildeserie her.

Dagen etter Musikkfest og på mange måter dagen derpå for både musikkelskere og musikere var det stelt i stand en ny liten festdag på Henie Onstad Kunstsenter. På Med Ørene! var navnet, og hadde et svært spennende program.

Metronomicon Audio med Ergo, Center of the Universe og Magnus Moriarty kunne by på sin egen lille hyggelige minifestival i skogen, og på utescenen på kunstsenteret stod Altaar, Nils Bech & Bendik Giske, Nude On Sand, Årabrot og White Lord Jesus for staselighetene. Inne hadde Kobi en fire timer lang økt med doom og støy i bøtter og spann. Ikke nok med det; også utedoen ble tatt i bruk av Zweizz & Homo Vinter, hvor møysommelig elektronikksprell og amplifert popkornmekking sørget for gromlyd.

Dette var også aller siste sjanse til å få med seg White Lord Jesus, som leverte et flott sett med et knippe låter fra begge albumene. Men når det er sagt, så skal vi denne gangen la ord være ord og la bildene si sitt. Klikk på bildet under for å se flere bilder fra arrangementet.

comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


The Machines - Stereotypes

(C+C)

Velkommen til en malstrøm av bevisst og ubevisst arrangerte tilfeldigheter hvor ingen er trygge og alle er fritt vilt.

Flere:

Death By Unga Bunga - Juvenile Jungle
Rosanne Cash - Black Cadillac