LUKE 3: All Ears 2011

Improvisert musikk er gøy. Og det er dømt til å bli gøy når det er legender som Paal Nilssen-Love og Lasse Marhaug som står bak den årlige All Ears-festivalen. Vinn festivalpass her!

Januar er om mulig den kjipeste av alle årets måneder. Kulde, mørke og altfor lite sol tvinger de fleste inn i en ganske motvillig dvaletilstand. Men det finnes heldigvis lyspunkt.

I en årrekke har All Ears gitt glede til vinterbleke kropper. Det hele handler om improvisert musikk, gjerne ispedd visuelle elementer som video og dans. Tidligere har festivalen gjestet artister som John Tilbury, Stian Westerhus og Zach Hill. Og også neste år kommer den til å sende noen gledens glimt av lysere tider til hovedstaden.

Så da er det bare til å finpusse sansene i håp om at akkurat du vinner festivalpass til Oslos årlige impro-begivenhet. Og det kan du gjøre ved å svare på følgende spørsmål:

- NÅR BLE ALL EARS ARRANGERT FOR FØRSTE GANG?

Send svaret ditt til konkurranse@groove.no innen midnatt 3. desember. Merk e-posten med "ALL EARS 2011", og oppgi fullt navn, adresse og telefonnummer. Og husk, det er nye festivalpass bak hver eneste luke i hele festivalpassjulekalenderen.

All Ears arrangeres fra 13. – 16. januar 2011. For mer informasjon, besøk festivalens hjemmeside.

Foto: Lasse Marhaug (All Ears 2010)comments powered by Disqus

 Siste anmeldelser

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo