MP3: Truls and the Trees

Innspilling av ny fullengder er i gang for Truls & The Trees. Her en smakebit fra Surfing USB, en minnepinne-split med Center of the Universe.

Det har gått en stund siden sist gang vi hørte noe fra Truls Heggero og trærene hans. Sist gang undertegnede opplevde mannens unike falsett var under konserten på Mono sammen med The Megaphonic Thrift.

Nå er det imidlertid snart klart for ny plate, da innspilling av en ny fullengder er i gang, og bandet vil i den anledning gjøre et knippe eksklusive konserter for å prøve ut noe av det nye materialet live. Det kan for mange være etterlengtet, sist gang de spilte i fullt format var på Øya i 2008.

Disse stedene vil bandet besøke:

3. desember: Bergen/Hulen
4. desember: Stavanger/Martinique
5. desember: Oslo/Parkteatret

Før den tid har bandleder Heggero arbeidet med blant annet en såkalt USB-split med den allestedsnærværende åndelige leder i plateselskapet; Center of the Universe. Resultatet feires med brask og bram på Parkteateret i Oslo i desember, med celebre gjesteartister og garantert mye morro.

En liten smakebit fra splitten kan du lytte til her:

MP3: Truls/Trees vs. Center of the Universe - Terella

Slippfesten for Surfing USB: holdes 5. desember på Parkteatret. Der blir det konserter med Truls and the Trees (hvorav deler gjestes av Center of the Universe), Pilemil og Children and Corpse Playing in the Streets.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Deradoorian - Mind Raft EP

(Lovepump United)

Sophisticated, sultry and confident debut from Dirty Projectors' Deradoorian

Flere:

MoHa! - One-Way Ticket to Candyland
Ghostface Killah - Bulletproof Wallets