Bukta lørdag

Kort kommentar og bilder fra siste dag på Bukta, der energiske The Legendary Shack Shakers (bildet), Wolfmother og Stein Torleif Bjella var blant artistene på programmet.

Foto: Preben Edvardsen

Siste dag på Buktafestivalen inneholdt konserter med blant annet Åge Aleksandersen, Wolfmother, Stein Torleif Bjella, The Legendary Shack Shakers og Moddi.

Denne penn mistet dessverre noen av konsertene i regnet, men fikk heldigvis med seg energiske og flotte The Legendary Shack Shakers, som sammen med Bjella sto for mine høydepunkter på siste dag av den niende utgaven av Buktafestivalen i Tromsø.

Bukta 2012 - kort kommentar

Når det gjelder stemning og det praktiske rundt arrangementet, er det lett å skryte massivt av av årets festival. Lyden som i fjor låt ullen og dårlig på scenen i Paradisbukta, var i år god hele veien. Det var også tatt grep med den minste scenen, Little Henrik, som var snudd - og dermed ganske så perfekt for intime møter med artister og publikum.

Skryt også til tilbudet av (sjø)mat & drikke, her har mange noe å lære av Bukta. Været kan man som kjent ikke gjøre så mye med. Det kan man imidlertid med det viktigste.

Programmet på årets festival var - samlet sett - blant de svakeste på mange år. Likevel trakk Bukta relativt mye folk, spesielt fredag og lørdag. Festivalen kaller årets arrangement for Buktas beste, og at mye er svært bra skal de jaggu ha. Men jeg er nok ikke alene om å sette et spørsmålstegn bak deler av årets bookingfangst.

La oss håpe tiårsjubilanten kommer sterkt tilbake i 2013 - også når det gjelder navn på plakaten.

Ved å klikke på bildet av spretne JD Wilkens fra The Legendary Shack Shakers, finner du et bildegalleri av Preben Edvardsen fra siste dag på Bukta 2012.
comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Foster The People - Torches

(Columbia)

Torches kommer til å gjøre at vi alle hopper rundt som noen skrullete idioter hele sommeren totusenogelleve.

Flere:

The Elected - Sun Sun Sun
Pink Mountaintops - Outside Love