Våryre Spoon Train

Spoon Train inviterer til en rekke godbiter denne måneden. Se og hør hva vi har i vente her!

Det er vår i Oslo og Spoon Train markerer solas tilbakekomst med å lokke byens glade indiehoder ned i kjellerne der de hører hjemme. Etter at Spoon Train i februar nesten solgte ut gulvet i Oslo Spektrum med Band of Horses tar de nå en tur tilbake til det som strengt tatt er viktigst for mange av oss, de små og gode artistene på de små og gode scenene.

Allerede idag starter Spoon Trains våryre lille konsertserie med Spokes på Revolver, før den avsluttes med Jesse Sykes and the Sweet Hereafter, Wolf People og Devon Sproule den siste uka i april.

Spokes (UK) - Revolver, 13. april

Spokes er et fullstendig uskrevet blad her til lands, men har fått skryt fra både NME og Clash Magazine for debutalbumet "Everyone I ever met" som akkurat kom ut i UK.

Spokes kan best beskrives som eterisk indierock med en liten hang til postrock, som om de trekker arven fra de siste fem-seks årenes store indieband med seg ut i skogen for så å dvele litt over den rundt bålet. Tidvis pompøst, tidvis lavmælt, heltids fint.Facebookevent. Support: Lars Wiik (EPen Even Dogs Laugh fra 2010 i Spotify: Lars Wiik – Even Dogs Laugh)

Billetter: 100,-

Jesse Sykes and the Sweet Hereafter (US) - Revolver, 26. april

Jesse Sykes' stemme sender tankene i retning av Marianne Faithful og Chan Marshal og musikken beveger seg i i farvannet mellom alt.country og countryrock. Alt med en dommedagsaktig undertone som gjør at hun også har blitt plukket opp av metalscenen rundt Southern Lord - som har gitt ut en av skivene hennes - og SunnO))) - som hun gjør vokal for på deres Altar skive.

Tungt og svevende på en gang. Og veldig vakkert!

Billetter: 100,- hos Tiger - FacebookeventWolf People (UK) - Gamla, 29. april

Wolf People er det mest spennende rockebandet til å komme ut av England på årevis. Bandet har blitt plukket opp av JAGJAGUWAR (Bon Iver, Okkervil River etc) og begge albumene (Tidings og Steeple) har blitt skamrost både her og i utlandet.

Gå ikke glipp av dette friske rockepustets første konsert på norsk jord!

Billetter: 100,- hos Tiger - FacebookeventDevon Sproule - Revolver, 30. april - OBS! Sen konsertstart grunnet konsertene med Sufjan Stevens og Emmylou Harris

Devon Sproule er en amerikansk/kanadisk låtskriver som vokste opp i en “øko-landsby” i Virginia. Hun ga ut sitt første album som 16-åring og turnerte i USA før hun ble 18 år. Hun er nå 28 år og sammenlignes med artister som Lucinda Williams, Patty Griffin og Gillian Welch.

Hennes nyeste album, I Love You, Go Easy, slippes 23. mai.Billetter: 100,- Tiger - Facebookevent


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Ought - More Than Any Other Day

(Constellation)

I avdelinga postpunk med noko attåt serverer Ought eit særs overtydande tilskot.

Flere:

Love - Forever Changes
Father John Misty - I Love You, Honeybear