22. desember: Trænafestivalen 2010

Lyst på gratis pass til landets mest idylliske musikkfestival? Klart du har! Nå har du sjansen!

Konkurransen er avsluttet, vi gratulerer Fridtjof fra Stjørdal med billett til Trænafestivalen 2010. Han var blant de mange som visste at Joddski tidligere var med i Tungtvann og gikk da under navnet Jørg-1. Takk til alle som deltok!

De som tar turen til Trænafestivalen har som regel aldri ord for hvor fantastisk det har vært, og de som ikke har vært der har sjelden vanskeligheter med å forstå det når de ser bildene. 2010-utgaven planlegges nå for fullt, og årets heiteste norske navn, John Olav Nilsen & Gjengen, i tillegg til Ingeborg Selnes, er nå klare for nordlandsfestivalen. Og kjenner vi Trænafolkene riktig så dukker det opp godbit etter godbit frem mot sommeren. Festivalen foregår i år fra 8.-10. juli.

Nå har du muligheten til å sikre deg et gratis festivalpass! Om du har tenkt å ta turen så er dette en ypperlig sjanse, og for de som ikke har vurdert det enda så er dette en bra måte å overlate avgjørelsen til skjebnen.

For å være med i trekningen trenger vi bare svar på følgende:

- Joddski spilte på årets utgave av Trænafestivalen, og vi lurer rett og slett bare på hvilket band han er mest kjent fra og hva artistnavnet hans var i dette bandet?

Svar med navn, adresse og telefonnummer sendes oyvind.rones@groove.no innen klokken 09:00 imorgen 23. desember.
comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Windir - Valfar, Ein Windir

(Tabu)

Valfar, Ein Windir er en fin og verdig oppsummering av Windirs så alt for korte karriere.

Flere:

Okkervil River - Don't Fall In Love With Everyone You See
Old Man Gloom - Christmas