Video: Hurricane Heart

Vishnu slipper sitt andre album, Nightbeat Love, i januar. Første singel, Hurricane Heart, har fått følge av en flott video som du kan sjekke ut her.

Relaterte sider:

Vishnu

Foto: Marius Fiskum

Tromsøbandet Vishnu er klar med oppfølgeren til debutalbumet, Outskirt of Love - et album som fikk gode kritikker, også her på huset da det kom i 2009. Det kommende albumet er spilt inn i Svenska Grammofonstudion i Gøteborg, med Oskar Lindberg som produsent. Nightbeat Love slippes på Big Dipper Records 11. januar 2013.

Etter Outskirts of Love har Vishnu turnert ganske så intenst, sluppet noen singler, og befestet sin posisjon som et av landets aller beste gitarorienterte og mollstemte rockeband.

Singelen Hurricane Heart viser at bandet fortsetter der de slapp sist. Fremdeles er det episke landskap, røykfylt noir og desperat gitarrock som er den musikalske veggen bak Tor Thomassens signaturvokal.

Fra Big Dipper-leiren (Bjørn Hauge) er meldingen klar:

"Vishnu har fått ut sitt potensiale. Gutta har faktisk laga en tidløs klassiker. Nightbeat Love er det ypperste som norsk rock har å by på!"

Den første singelen har fått følge av en lekker video i sort/hvitt - som du kan sjekke ut under:


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Koop - Waltz for Koop

(Superstudio Blå)

Svenske Koop imponerer med sommerlett og sval jazz, i det som trolig er den mest behagelige utgivelse så langt i år.

Flere:

Diverse artister - Fille-vern - gamle og nye mestere i norsk munnharpetradisjon
Salvatore - Tempo