Vinn: Konserter på Blå

Shining, Port O'Brien eller ÆÆ? Vi sitter på billetter til tre godkonserter på Blå i nærmeste fremtid.

Blå i Oslo fortsetter med å arrangere kvalitetssterke konserter. I samarbeid med klubben har vi sikret oss et knippe billetter til noen av arrangementene denne uken.

Dette gjelder ÆÆ (onsdag), Shining på torsdag og endelig amerikanske Port O'Brien på fredag.

Kort om de tre:
ÆÆ er Jørgen Mathisen, Erik Johannessen, Ola Høyer og Dag Erik Knedal Andersen som spiller utadvendt, energisk og eklektisk groovefrijazz. Perfekte for groovere med andre ord!
Konserten er en del av serien Jazz på gølvet, en akustisk konsertserie som vil foregå midt på gølvet inne. Her er det mulig å sitte ned eller stå rundt bandet og lytte.

Vi spanderte klassikerkarakteren 7 blanke på den siste skiva til Shining, Grindstone, og vår skribent mente blant annet den gikk fra "helt dempede og nærmest ambiente partier til latterlig drivende frijazz, velinstrumentert metall og pompøse, filmatiske sekvenser." Support er Stian Westerhus og Jon Eriksen.
Konserten er en del av serien Klubb Vriompeis.

All We Could Do Was Sing (5/7) er den ferske platen til amerikanske Port O'Brien, som vi mente "bringer med seg en av denne høstens friskeste vindkast fra den amerikanske kysten." Linjer ble trukket til M. Ward, Bright Eyes, Bon Iver og Modest Mouse. Firefly Effect varmer opp, nachspielet tar ingen ringere enn Clipse seg av (egen billett gjelder til denne).

DU kan altså vinne billetter til alle disse tre konsertene, og denne gangen gjør vi det veldig enkelt: Skriv inn til oss og begrunn hvorfor du ønsker å gå på akkurat den konserten du velger deg. Smøring er forbudt, men gode begrunnelser blir verdsatt.

Adressen er bjorn.hammershaug ætt groove.no.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Turboneger - Scandinavian Leather

(Burning Heart)

Denne plata kommer jeg til å leve med lenge. Den bør gå i arv fra far til sønn og mor til datter.

Flere:

Songs: Ohia - Magnolia Electric Co.
Diverse artister - John Barleycorn Reborn – Dark Britannica