Vinn: Yo Majesty og Vapnet

Den stødige konsertoppturen fortsetter denne uken, her kan du vinne billetter til to av de.

Det har blitt skrevet mye pent om Blå sitt vårprogram tidligere her på groove, og nå har vi lyst til å gi noen av leserne våre muligheten til å oppleve hvorfor.

Vi sitter nemlig på noen billetter til konsertene med Yo Majesty førstkommende onsdag og Vapnet på torsdag. Flere heldige vinnere har muligheten til å delta, om de vet svaret på noen enkle spørsmål:

1. Vapnet kommer fra Östersund en by kjent for flotte arenaer for vintersport, og gode artister. To svært kjente artister har bidratt på Vapnets plater, kvinnen er fra Östersund, mannen er fra nabotettstedet Angered. Hvem er det jeg sikter til?

2. En kjent britisk elektronika gruppe var med og produserte en låt på Yo Majestys siste album Futuristically Speaking...Never Be Afraid. Hvilken?

Svar sendes til tor.floor@groove.no innen klokken 12.00 onsdag 25. februar til Yo Majesty, og innen 12.00 den 26. februar til Vapnet.comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Wilco - Yankee Hotel Foxtrot

(Nonesuch)

Dagens tekst: hvis du bare skal ha en plate i år, så er det ingen vits å utsette kjøpet.

Flere:

Ping - Discotheque of Darkness
Mathias Stubø - 1979