Kaiser Chiefs til Bukta

Buktafestivalen med enda en godbit til årets festival.

Som foregående år er det full fokus på rock, og alt det måtte innebære når en ny utgave av Buktafestivalen arrangeres i Telegrafbukta i Tromsø. Britpop har som regel hatt en plass i programmet også, med navn som Supergrass, Art Brut og Ash på plakaten tidligere år, og med The Wombats også klare for årets festival.

Kaiser Chiefs er et av de aller største bandene i England for øyeblikket, og har solgt millioner av album siden debuten. Leeds-bandet slo gjennom med Employment i 2005, og er i år aktuelle med sitt tredje album, Off With Their Heads.

Forrige uke ble det også klart at stonerlegendene i Fu Manchu er klare for Bukta. Bandet som frem til 2002 hadde tidligere Bukta-gjest Brant Bjork som trommis, hadde sin storhetstid på nittitallet, men har holdt det gående i alle år siden 1987.

Og mens festivalens stødige bookingansvarlige fortsetter sin tokt, så kan man nyte synet av plakaten så langt, som består av blant andre Motorpsycho, The Wombats, Sham69, De Lillos, Bob Hund, The Sadies og Tommy Tokyo & Starving For My Gravy.

Festivalen finner sted 2.-4. juli i Telegrafbukta i Tromsø.




comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


TV on the Radio - Dear Science

(4AD)

Er TV on the Radio det aller beste bandet der ute akkurat nå?

Flere:

Alamaailman Vasarat - Huuro Kolkko
Dizzee Rascal - Showtime