Sykdom rammer Beastie Boys

Vokalist Adam Yauch aka MCA har fått en svulst i en av spyttkjertlene i halsen, gruppen utsetter plate og turné.

Relaterte sider:

Beastie Boys

Det var i forrige uke at grunnleggende medlem i den legendariske New York-gruppen Beastie Boys, Adam Yauch, fikk diagnosen svulst i en av spyttkjertlene i halsen. Dette kunne ha hatt en alvorlig påvirkningskraft på stemmebåndet til vokalisten, men svulsten ble oppdaget på et såpass tidlig tidspunkt at den kan og vil behandles.

Beastie Boys som for tiden er aktuelle med relansering av de tidligere mesterverkene Paul´s Boutique og Ill Communication arbeider også med sin nye plate Hot Sauce Committee Part 1. Som et resultat av Yauchs diagnose har imidlertid gruppen valgt å utsette lanseringsdatoen for denne.

Det samme er dessverre også faktum for den planlagte turnéen hiphop-veteranene hadde på trappene, og i den forbindelse forklarer Yauch fansen sin frustrasjon på hjemmesiden på følgende måte:

"I just need to take a little time to get this in check, and then we'll release the record and play some shows. It's a pain in the neck (sorry had to say it) because I was really looking forward to playing these shows, but the doctors have made it
clear that this is not the kind of thing that can be put aside to deal with later.


Bildet er hentet fra Wikimedia Commons

comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Kråkesølv - Trådnøsting

(Diger)

Stilsikkert, kreativt og bemerkelsesverdig fra Kråkesølv, som gjør den beste norske debuten på årevis.

Flere:

The Lionheart Brothers - Matters Of Love And Nature
My Dying Bride - The Dreadful Hour