Alternativ Julekalender 2009

Neste uke braker det løs med ny julekalender - fra Trondheim og direkte i din innboks.

For tredje året på rad er det klart for ny runde med Alternativ Julekalender, og det ligger an til å bli minst like bra som de første to årene i kalenderens historie.

Det er tre kompiser fra Trondheim som er i ferd med å redefinere julestemning for mange av oss med denne kalenderen, og med seg på laget denne gangen har de heite navn som Kråkesølv, Norma Sass, The New Wine, Mathias Eick og Truls and the Trees for å nevne noen. Er man nysgjerrig på hva mer som befinner seg i lukene så er det rett og slett bare å melde seg på og vente i spenning. Gjør man det ligger det en helt ny og helt gratis låt i innboksen hver eneste dag i adventstiden.

Det er bare å henge seg på først som sist, og det kan man enten gjøre ved å bli fan av Alternativ Julekalender på Facebook og følge instruksjoner der, eller enda enklere - send en epost til alternativjulekalender@gmail.com. Fjorårets liste kan man høre på Alternativ Julekalenders hjemmeside.

Følg også med på Grooves egen julekalender som ikke usannsynlig begynner og slutter akkurat samtidig som Alternativ Julekalender. Denne jula kan du få i pose og sekk!
comments powered by Disqus

 Siste anmeldelser

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo