Vinn: Hiphopfest på Betong.

Paris, Beatnuts, Lords of The Underground, Tha Alkaholiks og Jeru the Damaja spiller alle på Betong i morgen. groove har to billetter å dele ut.

Som vi har annonsert tidligere, så er det duket for litt av en nostalgisk hiphop-begivenhet på Betong, Oslo i morgen. Hvor flere av 90-tallets virkelig store navn samles for å gjøre torsdagskvelden et par hakk heitere.

groove har vært så heldig at vi har fått fatt på et par billetter som du har mulighet til å vinne. Det eneste du behøver å gjøre er å svare riktig på noen spørsmål, og sende de inn til tor.floor@groove.no innen klokken 12.00 i morgen.

Konsertene ryktes å ha blitt varmt mottatt i Danmark forleden dag, så her gjelder det å være rask på foten, lykke til.

1. Tha Alkaholiks var i sin tid svært aktive på hiphop-scenen og tiltrakk seg andre profilerte rappere til crewet sitt, et av de som ble forbundet med Alkaholiks het Likwit Crew og består av?

2. På coveret til Jeru The Damaja sitt siste album Still Rising refererer artisten til en kjent historisk begivenhet. Hvilken?


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Humanoid - Sessions 84-88

(Rephlex)

Lurer du på hvordan techno hørtes ut før det ble allemannseie? Humanoid presenterer old-school acid house, rave og techno fra 1984-1988.

Flere:

Father John Misty - I Love You, Honeybear
Tanakh - Dieu Deuil