Nytt fra Antony

Bidrar blant annet med musikk til Slipp Jimmy Fri og samarbeider med Current 93.

Antony har ikke holdt seg på latsiden siden suksessen med I Am a Bird Now. Diverse samarbeidsprosjekter og filmmusikk er noe av det han har syslet med i det siste. Vi nøster opp noen av trådene:

Norske kinogjengere har nok hørt hans nye sang If You Love Me Then You Will Cut Me fra Christopher Nielsens Slipp Jimmy Fri (Free Jimmy). Antony bidrar også med låten If It Be Your Will i den kommende Leonard Cohen-dokumentaren I'm Your Man. I norgesaktuelle V For Vendetta spiller han Bird Girl, og i Pedro Alomodvars elev Isabel Coixets La Vida Secreta de las Palabras stiller han med Hope There's Someoene.

Antony har heller ikke ligget på latsiden når det gjelder rene plateprosjekter. Han har co-produsert og medvirker på Little Annies Songs From the Coal Mine Canary. Current 93 er snart aktuelle med en meget sterk plate, Black Ships Ate the Sky, og her bidrar han med låten Iduema (Bonnie Prince Billy og Marc Almond gjør også sine tolkninger av denne).

David Tibet og hans Current 93 har gjort ting med Antony også tidligere, og blant andre kommende prosjekter mellom de to finner vi sangen Hole in My Soul på Tibets 5CD boks til inntekt for Leger Uten Grenser.

Ikke nok med det. Duetter med Bryan Ferry og Kembra Pfahler er under arbeid for en kommende Hal Wilner-produsert samling med "sea shanties" som kommer senere i år. Han har også lånt den vakre stemmen sin til kommende album med Matmos (Matador), Metallic Falcons (Voodoo Eros), My Robot Friend og Joan As Policewoman (Reveal Records).

Hvis noen ønsker å se Antony og hans Johnsons på scene anbefales herved Poznan i Polen den 30. juni. Som kurator på en festival der vil Antony dele scene med blant andre Devendra Banhart, Animal Collective og Cocorosie.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


The Streets - Original Pirate Material

(Warner Music)

The Streets er et aldri så lite stykke fysikk. Original Pirate Material rommer, om ikke nye, så i det minste egne lover.

Flere:

Saint Etienne - Smash The System - Singles And More
ballboy - The Royal Theatre