Honeytraps i 500

Honeytraps og Spoon Train arrangerer festival for deg om du kommer tidlig nok på Camp Indie!

Relaterte sider:

Honeytraps

Foto: Richard Eriksen

Mandag 16. mai er en dag vi alle gleder oss fælt til. Både fordi det er få vårdager som er hyggeligere enn dagen før dagen, men også fordi det er dagen for Camp Indie-festivalen på Rockefeller. Det Øyastøttede gratisarrangementet (man betaler hva man vil til artistene) skal gjennom en hel kveld på tre scener vise deg de artistene som bobler mest i Norges undergrunn om dagen, og det kommer garantert til å bli topp stemning med navn som Anana, Bendik, Like Rats From A Sinking Ship, Your Headlights Are On og Casa Murilo på plakaten, for å nevne noen.

Men aller først ut i dette mylderet av gode artister er det heller ferske Oslobandet Honeytraps, som skal åpne ballet på hovedscenen klokka 20.30. Tydeligvis er de bekymret og klar over at et band i deres posisjon sannsynligvis ikke har det som skal til for å fylle Rockefeller en sen ettermiddag på sitt musikalske renommé alene, så de har valgt å trekke noen kanoner opp av hatten.

Arrangerer festival om det kommer nok folk på konsert

Honeytraps’ medlemmer har tilfeldigvis alle bakgrunn hos en av våre favorittkonsertarrangører, Spoon Train, og velger å legge hele sin konsertarrangørtyngde inn i et forsøk på å fylle Rockefeller såpass tidlig på kvelden med å love bort en festival til de som kommer.

Tanken er enkel: Honeytraps sier at 500 mennesker må være attending på facebookeventen honeytraps på Rockefeller! (HJELP) før klokka 16.00 på mandag, og like mange må være inne på Rockefeller klokka 20.45 (de teller i døra), for at godteposen skal åpne seg.

Og kommer det så mange på konserten vil Honeytraps og Spoon Train finne en passelig bakgård eller liten park, lete frem artister i Oslos undergrunn og lage en heidundrende éndagsfestival for de som kom på Rockefeller, enten den første eller tredje helga i juli. Lista over ”attendees” på Facebook kommer til å utgjøre gjestelista på festivalen.

Så om det er noen flere enn oss som synes sommeren fortsatt har plass til enda en festival, er det bare å mønstre alle sine bekjente til å komme på Rockefeller innen klokka 20.45 førstkommende mandag.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Green Day - American Idiot

(Reprise)

Alt i alt et vellykka punkeksperiment fra et evigungt, men samtidig modent band.

Flere:

Filter - The Amalgamut
Sade - Lovers Live