Nytt fra Apostle of Hustle

Broken Social Scenester Andrew Whitemans Apostle of Hustle returnerer med nytt album i mai. Hør smakebit her.

Apostle of Hustle Eats Darkness heter det tredje albumet fra Andrew Whitemans band, og er det andre siden forrige gang vi hørte fra hans Broken Social Scene.

Men det har ikke manglet på godbiter fra BSS-gjengen - både Kevin Drew, Brendan Canning, Jason Collett, Metric, Stars, Apostle of Hustle og ikke minst Feist har gitt ut flotte skiver siden sist vi hørte fra BSS. Det er altså ingen hemmelighet at dette er et av vår tids mest produktive musikkollektiver.

Og samtidig har du Spencer Krug og Dan Bejar som ikke akkurat er mindre produktive på hver sin kant, og sammen i Swan Lake. Swan Lake er også albumklare med sin nummer to, Enemy Mine, hvert øyeblikk nå.

Hadde det enda vært snakk om dårlige utgivelser nå og da, men den gang ei. Kvaliteten er stort sett på samme nivå som produktiviteten. Før man får summet seg etter forrige plate så får man altså en ny slengt i fanget.

Så om du skulle føle deg underernært på BSS-relatert/Canadisk godlyd, så kan du ta turen til Apostle of Hustles sider hos Arts & Crafts og laste ned og nyte den ferske flotte Perfect Fit med god samvittighet.

Alle bilder hentet fra bandets MySpace-sider


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Antony and the Johnsons - Antony and the Johnsons

(Secretly Canadian)

Mørk og sørgmodig røyndomskildring frå teater- og cabaret-underhaldar Antony. Nevnte eg at albumet også er ei musikalsk skattekiste?

Flere:

Cato Salsa Experience - The Fruit Is Still Fresh
PJ Harvey - Let England Shake