by;Alarms vinnere 2006.

Prisdryss uten blitzregn under helgens by;Alarm. Tiger fikk hedersprisen, Angora Static tok hjem prisen for årets CD-R.

Relaterte sider:

By;Alarm 2009

I regi av Metronomicon Audio, og fjernt fra blitzregn og prispremier i hundretusenerklassen, gikk "Norges nest nest viktigste prisutdeling", By;Alarm, av stabelen på Spasibar ved Statens Kunstakademi i Oslo lørdag 11.februar.

Arrangementet, som har maktet å runde fire år, ble holdt i tømmene av konferansierer fra RadiOrakels fredagspost 'Jau, vi har jo seilt en del,' og ble også krydret av opptredener fra Lars Myrvoll, Magnus Moriarty, Aurora Plastic Monster og det løst funderte Now We've Got Members.

Magnus Moriartys utbryterklikk Micronomicon stakk av med prisen - en gråstein i frysepose - i kategorien Beste plateselskap. Dominic Fate vant i kategorien Beste artist, mens Cyrano stakk av med steinen som Beste liveartist. Metronomicoms designavdeling fikk prisen for Sell-Out of the Year, etter at de nå skal gi ut bok på det hippe tyske bokforlaget Die Gestalten. Den høythengende Beste CD-R gikk til screamo-hardcorebandet Angora Static for deres selvtitulerte debut.

Og ingen prisutdeling uten hederspris; i år gikk den til platebutikken Tiger for sitt, ifølge juryen "utrettelige arbeid for å fremme norsk og internasjonal undergrunnsmusikk."

Vi gratulerer!


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Hunx and His Punx - Gay Singles

(True Panther)

Klart det er flåsete og klart det er vulgært, men det har blitt en samling låter som utelukkende består av gullkorn.

Flere:

The National - Alligator
Side Brok - Høge Brelle