Silence & Noise live på nett

Stumfilm & støyrock på Kurant og TIFF steames live på nettet. Se og hør stumfilmkonserter med Årabrot, River to Aintry og Jabba the Butt!

Silence & Noise er en serie stumfilmkonserter som arrangeres under den pågående filmfestivalen i Tromsø. Filmene er tidlige tyske grøsserklassikere, og blir akkompagnert live av markante band fra den norske undergrunnscenen.

Det hele foregår i kveld, fredag og lørdag under TIFF, i lokalene til kunstkollektivet Kurant på brygga ved skipsverftet, en ny arena for filmfestivalen. De tre happeningene blir en kombinasjon av filmvisning, konsert og fest. Arrangementene starter kl 22 og det er åpen bar i lokalet.

I kveld: Jabba the Butt / The Golem
Fredag 21. januar: River to Aintry / Nosferatu
Lørdag 22. januar: Årabrot / The Cabinet of Dr. Caligari

For alle de som ikke er i Tromsø i disse dager, er det likevel mulig å få med seg stumfilmkonsertene. De steames nemlig live av Farnorthlivinglab. Se og hør Silence & Noise HER!comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


The Pains of Being Pure at Heart - Belong

(Slumberland)

Det regner tårer fra himmelen og knuste hjerter og brutte løfter åpenbarer seg på dette lekre andrealbumet fra The Pains Of Being Pure At Heart.

Flere:

Antony and the Johnsons - Antony and the Johnsons
TV on the Radio - Dear Science